savijanje

Poslovno-stambeni objekat:

EMA

DIREKTNA PRODAJA

ZA VAŠE USPEŠNO POSLOVANJE, POSLOVNI PROSTOR NA EKSLUZIVNOJ LOKACIJI!!!

Poslovno-stambeni objekat u neposrednoj blizini banjske opštine i svih važnih institucija u Vrnjačkoj Banji, neposredna blizina banjskog šetališta, kao i moderno arhitektonsko rešenje i kvalitetna gradnja je glavna preporuka za kupovinu modernih apartmana u objektu Ema.

Stambeno poslovna zgrada Ema ima 36 stambenih jedinica na predviđenoj spratnosti zgrade Po+Pr+3+Ps, 6 poslovnih jedinica i 12 parking mesta u garaži kao i zajednički parking ispred samog objekta.

POSLOVNI PROSTOR:

Za razvoj vašeg poslovanja, lokali se nalaze na odličnoj lokaciji. Cena - 1300 €/m2 + PDV.

LOKAL 1 - neto površina 239,63 m2 vidi osnovu

LOKAL 2 - neto površina 44,99 m2 PRODATO

LOKAL 3 - neto površina 207,87 m2 vidi osnovu

LOKAL 4 - neto površina 146,42 m2 vidi osnovu

LOKAL 5 - neto površina 54,43 m2 REZERVISANO vidi osnovu

LOKAL 6 - neto površina 86,91 m2 vidi osnovu


GarsonjerePotrudili smo se da naši stanovi u ponudi imaju pre svega najbolji raspored, maksimalno iskorišćen prostor i odnos kvadrature, sa dosta prirodnog svetla.

Posebna pažnja se posvećuje odličnom kvalitetu gradnje, energetskoj efikasnosti i uštedi energije, materijalizaciji fasadnih zidova, kvalitetu bravarije i stolarije, zvučne i termo izolacije i završne obrade. Naš tim vam pruža podršku u izradi enterijerskih rešenja kao i u realizaciji istih. I samim tim vam omogućava da uštedite vreme i novac.

Obezbeđena su parking mesta u garaži gde su vozila zaštićena od svih vremenskih uslova i odatle zahvaljući savremenom liftu stižete brzo do svog stana.

Zgrada je projektovana tako da podržava najviše standarde energetske efikasnost.

Ema je sofisticirana zgrada dizajnirana i opremljena u skladu sa savremenom arhitekturom i životnim standardima, koja vam pruža idealne uslove za savršeni odmor u Vrnjačkoj Banji, kraljici banjskog turizma.

Izaberite Vaš stan u skladu sa potrebama i životnim stilom.

Objekat je u izgradnji. Očekivani rok za završetak izgradnje: septembar 2020. godine.
Copyright Banja Nekretnine