savijanje

Agencija Banja Nekretnine

MARKETING


ZAŠTO REKLAMA NA LED EKRANU?

Osnova ovakve vrste oglašavanja je činjenica da je njena publika uglavnom mobilna, bez obzira da li se voze u svom automobilu ili javnom prevozu ili hodaju za vreme obavljanja svakodnevne aktivnosti. Na taj način Vaša reklama stiže i do onih koji ne gledaju televiziju, ne slušaju radio, ne čitaju dnevne novine ali su ipak u kretanju. Vaša publika je veoma široka! Poruka na ekranu je vidljiva sa većih udaljenosti i u kretanju! Prema istraživanjima, dokazano je da su “pokretne reklamne poruke” i do osam puta privlačnije ljudskom oku nego statične reklame. Jedini LED ekran u Vrnjačkoj Banji nalazi se na atraktivnoj lokaciji, ispod kružnog toka tako da svako ko poseti Vrnjačku Banju mora primetiti Vašu reklamnu poruku! Sama Vrnjačka Banja privlači svakodnevno ogroman broj posetilaca!!!

KAKO DO REKLAME NA NAŠEM LED EKRANU?

Kontaktirajte nas oko izbora termina (paketa) u kojem želite da se vaša reklama emituje na LED ekranu U ponudi imamo besplatnu profesionalnu izradu vaše reklame (Vaše fotografije, video, reklamne poruke…) Nakon izbora termina (paketa) i izrade Vaše reklame, reklama se ubacuje u reklamni blok i emituje na ekranu.

CENOVNIK

Cena zakupa reklamnog prostora je vrlo povoljna sa velikim popustima za oglašavanje na 3/6/12 meseci Za detalje pozovite nas na 064 648 19 66 ili pošaljite email na agencija@banjanekretnine.rs


Copyright Banja Nekretnine