savijanje

Poslovno-stambeni objekat:

SNEŽNIK PRODATO

DIREKTNA PRODAJA
ZA VAS JE OSTALO JOŠ NEKOLIKO STAMBENIH JEDINICA. POSTANITE VLASNIK JEDNE OD NJIH!!!

Nejlepši deo Vrnjačke Banje definitivno su njeni parkovi i prirodna arhitektura. Zamislite da je vas dom upravu tu - gde vrapci cvrkuću i diše drveće! Kompleks zgrada “Snežnik” se nalazi u mirnoj ulici, tik uz Vrnjački park. Vaš sinonim za miran san!

Kompleks je upotpunosti zavrsen.
Zgrada je smeštena u mirnoj ulici sa niskim intezitetom saobraćaja u najlepšem delu Vrnjačke Banje.

Snežnik je moderno oblikovan stambeni objekat koji stanarima pruža osećaj zadovoljstva, eleganicije i sklada. Snežnik-stanovi ispunjavaju visoke standarde funkcionalnosti, koji su u skladu sa modernim trendovima i dizajnom. Tehnička opremljenost i vrhunski kvalitet opreme oblikuju prostor vašeg budućeg stana za odmor.

U ponudi su 84 stana, na predviđenoj spratnosti zgrade Su+Pr+2+Ps različitih kvadratura i stuktura od garsonjera do dvosobnih stanova, koje možete videti na našoj prezentaciji stanova.

Stambeni objekat je podeljen na dva ulaza A i B, oba ulaza poseduju savremene liftove. Zgrada je prilagođena ljudima sa posebnim potrebama.

Stambeni prostor je osmišljen tako da odgovara svim generacijama i životnim stilovima.

Stanovi su moderno koncipirani, funcionalni, udobni i osvetljeni. Budući vlasnici mogu da biraju stanove orjentisane ka šetalištu i izvoru Snežnik kao i mirniju stranu prema svojim potrebama i željama.

Objekat je u izgradnji: rok za završetak radova je druga polovina 2020. gonine.
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
js sliderCopyright Banja Nekretnine